Restaurant Van Hal is weer open!! Wees Welkom!

We hebben ons restaurant en terras ingericht volgens de RIVM-eisen.

Onze spijslijst en lunchlijst kan u via de link https://vanhalvoorst.com/restaurant/spijskaart/ bekijken. Van deze lijst kunt u ook bestellen voor af te halen of te laten bezorgen. Dit blijven we aanhouden.

We zullen deze lijsten regelmatig vernieuwen en proberen aan te passen… ook aan jullie behoeften, daarom zijn suggesties van uw kant ook zeker welkom. Laat het ons weten via WhatsApp, mail, Facebook, Instagram.
Van dinsdag tot en met zondag hebben we naast onze spijslijst en lunchlijst ook een dagmenu, deze wordt via Facebook en Instagram elke avond voor de volgende dag bekend gemaakt.

In het weekend een keer iets “makkelijks” eten? Bestel vóór zaterdag uw huzaren/ zalmsalade of hors d’oeuvre. De huisgemaakte salades worden gegarneerd met onder andere gevulde eieren, vlees, vis of beiden. Met een liter huisgemaakte soep en ons oerbrood met huisgemaakte kruidenboter is de maaltijd compleet!

Bezorgen doen we ook. Dit kunnen gerechten zijn vanaf 1 persoon tot catering voor groepen. Ook kleinere gezelschappen van 8 tot 18 personen kunnen nu ook catering laten bezorgen. Logistiek gezien zullen we soms vragen of het op een ander tijdstip kan. Daarom verzoeken wij u voor 17 uur door te geven voor bezorging. We zitten nu eenmaal niet in het centrum. Bezorgen kan alleen in de plaatsen: Gendringen, Ulft, Silvolde, Breedenbroek, Dinxperlo en Voorst. Hartelijk dank voor uw begrip.

Bel: 0315-681262
WhatsApp: 0315681262
E-mail: info@vanhal.nu
Bestellen is eenvoudig; vanaf 12.00 uur kunt u dit zowel telefonisch als via WhatsApp, e-mail en nu ook op de bestelsite: : vanhalbez.jamezz.app
We zijn geopend van 16.00 tot 19:00 uur voor afhalen en bezorgen doen we tussen 17:00 en 19:00 uur.

De betaling voor bezorgen vragen wij u zoveel mogelijk per pin te voldoen. Via de webshop kunt u via Ideal betalen
Kunt u alleen contant betalen, dan graag gepast.

Bezorgkosten:

-Onder € 25,00: € 5,00 per bestelling
-Vanaf € 25,00: € 2,50 per bestelling

https://pickup.deliverect.com/vanhal/nl/order/